Články

O radosti, o kráse, o tanci....o dělání věcí které MILUJEME. Jak znovu v sobě rozproudit radost. Jak moc potřebujeme péči a něhu. Chvíli pro sebe, odpočinout si a pak znovu tančit na vlnách života. Jak rozšířit radost na svou rodinu a okolí. Jak být radostnou a spokojenou ženou.

Ty naše sny... Přání a touhy... Tolik věcí bych si přála a tolik toho chtěla ještě zažít. Jak to ostatní dělají, že jsou tak úspěšní a že se jim jejich sny a přání povedou uskutečnit? Proč s někomu daří a někomu ne? Jak to můžete změnit?

Jak dojít do okamžiku, ve kterém nám bude krásně. Tak jakoby naplněně. Teploučko, sytě, lehce a příjemně. Jak toho docílil krásný moudrý muž na obrázku? Jak se to povedlou spoustě lidem kolem nás? Jak to udělal budha? A spousty dalších lidí? Jak jen tak být a zárověň moci fungovat v racionálním světě? je tu možnost jak. Je tu cesta jak.........

O síle přátelství, lásce a podpoře. O sdílení. O radosti z času co jsme spolu. O přítomnosti, kde mizí čas i prostor. Příběh tisíce hvězd. Příběh vetkaný do barevých náramků. Příběh duhových kamínků. Příběh křišťálového hada.....

TOP

 INSPIRACE 

stránky - lidé - projekty

Láska

Vděčnost

Spontálnost

Láska

Něha

1. www.loveofraw.cz

Nevyčerpatelná studna živé vody, která svou inspirací vyživuje tisice lidí kolem sebe.  Stránky plné zajímavostí o raw stravě. Plné autentických příběhů, do kterých se začtete a nemůžete přestat číst. Jakoby jste se ocitly v nádherném světě plném nekonečných možností a zázraků. 


2. Kniha ROZKVĚT
Kniha plná životodárných receptů obohacená o inspirativní příběhy plné lásky, naděje, slunce a zázračnosti.

3. FILM  Sněžný kluk

Vlastně je to pohádka. Pohádka u které se vám udělá husí kůže v positivním slova smyslu. V druhé části pohádky jsou scény, tak silné a krásné, že vás úplně pohladí emoce plné lásky a dojetí. Tato pohádka umí vyvolat hluboké pocity a zároveň je i hezká uvolnůjící pohádka na vyrelacování.

4. KNÍŽKA Auto z pralesa

Kniha plná krátkých příběhů a pohádek- za mě hlavně pro dospělé a samozřejmě i pro děti. V příbězích si uvědomíte hodnotu věcí, vztahů, našich přání a snů. Příběhy umí zachytit hodnoty skované pod povrchem věcí. Jsou krásné. Plné života. Plné lásky. Och jak krásné....

5. Knížka Jak si uvařit vesmít od Kamu

www.chefkamu.cz

6. www.newplace.cz

7. fcb: MIRACLE MINDSET PROGRAM


Děkuji že jste

Radost

Krása

Přátelství

Tady a teď

Umět si přát

Láska

Inspirace

Trpělivost

Láska dělá zázraky

10 TOP

KAŽDÝ DEN

Nepropásněte ani chvilku

Vašeho života

Láska

Vděčnost

Spontálnost

Láska

Něha

Top 10

    

1. Převezmi 100% zodpovědnosti-  JE TO TVŮJ NAPAD UDĚLEJ SI HO SÁM

Přestaňte úkolovat druhé lidi a stěžovat si, ale vždy hledejte řešení a co napadne vás- udělejte vy. Ostatním bude s vámi mnohem příjemněji.


2. RADOST- ráno 5 mi smíchu
Každé ráno 5 minut (nebo aspoň minutu) když ležíš v posteli se směj. Moc se nám nechce, ale i tak se 5 min směji jak nejvíce dovedu, nahlas. Chvílemi to jde samo, pak to zase nejde vůbec. Ale pokračuji. Ono to pak v jednu chvíli jakoby povolí a najednou se smějete až se za břicho popadáte. Přirozeně se vám do toho nebude moc chtít. Ale pokud chcete vnést více radosti do vašeho dne a života, toto cvičení vám pomůže podpořit centrum smíchu ve vašem mozku a vy se pak budete i více smát přes den. Kdy naposled jste se smáli, až jste se za břicho popadali? Zítra ráno začněte a vydržte 3 týdny. Napište si to na lísteček a nalepte si ho k posteli. Hodně štěstí. Tedy spíše hodně smíchu přeji.


3.  3x denně 5 minut DÝCHEJ

Váš Je to příprava pro meditaci a pro to, aby jste se uměli nachvilku zastavit. Dýchej a udržuj pozornost jen u Já jsem.

4. Každý den jeden dobrý skutek.

Láska tvoří lásku. 

5. Kdykoli piješ, tak si plně uvědom sám sebe.

Těch chcvil je hodně málo, kdy plně vnímáme sami sebe.Pokaždé když se napijeme nebo i jíme, pojďmě plně vnímat sami sebe.

6.Mobilní telefon využij jako pomocníka 

Kdykoli vám zazvoní telefon nebo jej vezmete do ruky, uvědomte si to- na čem zrovna pracujete. Telefon Vám odteď pomáhá zvědomovat vaše přání. Například- Chci mít rovná záda- vždy se narovnám, kdž jej vezmu do ruky nebo uslyším. Můžou vám pomáhat i telefony ostatních:) Nebo třeba chcete lépe dýchat- tak uděláte pár plných nádechů a výdechů. Nebo chcete větší hojnost- tak si uvědomíte vaše projekty které vám finance přinesou..... Nebo chcete zhubnout- uděláte si 10 dřepů a další 2 cviky. Odtěď telefon je váš pomocník. Pomáhá vám zvědomovat si to co chcete žít a mít.

7. Je to tvůj příběh života. Jak jej chceš prožít? Vše kolem tebe je jen divadlo....Ty jsi hlavní hrdnina, který určuje jeho příběh.

8. Věnujte si 10 minu času pro meditaci nebo jen relaxaci.

9. Co jste dnes zažili za nejkrásnější chvíli?

10. Napište mi na email, co jsou vaše 3 top věci- pilíře  a hodnoty v životě. Na email: Lenka108@gmail.com

Radost

Krása

Přátelství

Tady a teď

Umět si přát

Trpělivost

Láska dělá zázraky

10 nejkrásnějších filmů

1. Avatar

2. Božský Bruce

3. Jsem božská

4. Nádherná zelená

5. Deníky jedné lásky

6. Bobule

7. Sněžný kluk

8. V hlavě

9.

10.


Lenka Hořáková
Inspirace pro váš život
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky